به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آوای امین، ماموستا محمدی با بیان اینکه دستور تلویحی مقام معظم رهبری در رابطه با عدم واردات واکسن کرونا که اخیراً بیان شد چند نکته را به ما یادآوری می کند، اظهار کرد: این فرمایش برگرفته از حکم قرآنی است که در آیات متعدد می فرماید: به سرپرستی گرفتن یهود و نصاری توسط مسلمین غیرقابل پذیرش و از نشانه های تبعیت از فرهنگ غیر اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: تکیه بر توان داخلی و داشته های خود در حوزه طب و سبک زندگی و به ره از ایده های ناب برگرفته از اصول اسلامی انسانی دانشمندان داخل در اولویت امور پزشکی قرار گیرد.
امام جمعه اهل سنت بیجار تصریح کرد: بارها و بارها امام جامعه این موضوع را بیان فرموده و خطای فاحش مسولین در تبعیت از استکبار به اشکال مختلف مخصوصا در حوزه سلامت، رسیدن به اهداف انقلاب و تمدن اسلامی را کند کرده است.
وی با اشاره به چند اصل مهم از فرمان های رهبری در حوزه سلامت، گفت: ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و توانبخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزشهای انسانی اسلامی و نهادینهسازی آن در جامعه از سیاستهای کلی سلامت، ابلاغی از طرف امام خامنهای است.
وی تصریح کرد: آگاهسازی مردم از حقوق و مسؤولیتهای اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیطهای ارائه مراقبتهای سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه از نکات بسیار مهمی است که معظم له به آن تاکید فرموده اند.
امام جمعه اهل سنت بیجار اظهار کرد: ارتقاء سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی، تحکیم بنیان خانواده، رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزشهای اخلاقی و معنوی و ارتقاء شاخصهای سلامت روانی، اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه،ترویج و نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی ایرانی و مقابله با ابعاد نامطلوب سبک زندگی غربی و ارتقاء امید به زندگی، تأمین سلامت و تغذیه سالم جمعیّت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، بویژه اعتیاد، سوانح، آلودگیهای زیستمحیطی و بیماریها از نکات کلیدی و مهمی است که در بقا و سلامت جامعه نقش تعیین کننده دارد.
ماموستا محمدیان افزود: ایجاد ساز وکارهای لازم برای ارتقاء سلامت همهجانبه خانوادهها بهویژه سلامت باروری و افزایش فرزندآوری در جهت برخورداری از جامعه جوان، سالم، پویا و بالنده از سیاستهای کلی خانواده، ابلاغی از طرف امام خامنهای است.
وی به سیاستهای کلی محیط زیست، ابلاغی از طرف امام خامنهای هم گریزی زد و گفت: گسترش سطح آگاهی، دانش و بینش زیستمحیطی جامعه و تقویت فرهنگ و معارف دینیِ مشارکت و مسئولیتپذیری اجتماعی بهویژه امر به معروف و نهی از منکر برای حفظ محیط زیست در تمام سطوح و اقشار جامعه، تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید (مواد اولیه و کالا) از نکات مورد تاکید معظم له بوده و همه مردم و مسئولان باید توجه جدی به آن داشته باشند.
امام جمعه اهل سنت بیجار به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، ابلاغی رهبر هم پرداخت و گفت: با توجه به آنچه گذشت گام دوم انقلاب در حوزه سلامت و بهداشت بر مبانی و اصول صادر شده از طرف مقام معظم رهبری مطالبه عموم مردم خواهد بود، که موضوع کرونا ویروس و فضای ستاد ملی حاکم بر این وضعیت نیز باید در چهار چوب این فرمان ها قرار گیرد.
آخرین اخبار
- مساجد تاریخی منطقه هورامان ثبت ملی شدند
- سوداگری در شهرک های صنعتی کردستان با نظارت بیشتر رفع می شود
- شوراهای افتاء باید جایگاه واقعی خود را پیدا کنند/شورای افتاء کردستان در صدا و...
- مرکز تخصصی امام شافعی به سمت آموزشکده دانشگاهی حرکت کند
- شورای افتاء باید تخصصی شوند/گفتمانسازی محور حرکت شوراهای افتاء باشد
- نشست اعضای شورای افتاء سنندج با دبیر شورای برنامهریزی اهل سنت کشور برگزار شد
- فاصلهگیری از معنویت مهمترین ضعف جامعه بشری است
- ضرورت معرفی مرکز تخصصی امام شافعی کردستان در رسانه ملی
- راهاندازی مرکز تخصصی امام شافعی کردستان از دستاوردهای فرهنگی انقلاب است
- راهاندازی مرکز تخصصی امام شافعی در کردستان با مطالعه بوده است