1398/10/2
مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور
طلاب علوم دینی باید به علوم روز مجهز باشند
مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور گفت: طلاب علوم دینی علاوه بر دروس متداولی که در مدارس علوم دینی ارائه میشود، باید خود را به علوم روز مجهز کنند تا بتواند در راستای روشنگری و پاسخگویی به شبهاتی که به واسطه تبلیغات دشمنان ایجاد میشود پاسخ دهند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دبیرخانه شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهل سنت از کردستان، حجتالاسلام حسن منتظری در کلاس اردوی علمی، زیارتی و سیاحتی طلاب اهل سنت کردستان به کرمانشاه اظهار کرد: بحث طلبگی و فراگیری علوم دین و ارزشی که طلبههای علوم دینی و علما دارند بسیار والا است.
وی تصریح کرد: قرآن کریم 5 ویژگی و امتیاز خاص را برای کسانی که در کسوت طلبگی فعالیت میکنند عنوان میفرماید.
مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خاطرنشان کرد: ایمان، توحید و یکتاپرستی و دوری از اندوه و تعصب و همچنین بسیار گریستن در مسیر رضای الهی از ویژگیهای طلاب و علما در حوزه علوم دینی است.
حجتالاسلام منتظری با بیان اینکه گریهها و نالههای شبانه است که طلبه را به جایی میرساند، گفت: بسیار عبادت کردن مهم هست اما کسانی به جایی میرسند که بیشترین گریه و خضوع و خشوع را دارند.
وی تصریح کرد: صبر و خودداری از عصبانیت در زمان برخورد با دیگران از دیگر وظایف و ویژگیهای طلاب علوم دینی است.
وی ترس و بیم از خدا را از دیگر ویژگیهای علما و طلاب علوم دینی عنوان کرد و گفت: خشیت در راه خدا مخصوص علما است یعنی کسانی که در مسیر کسب علوم دینی تلاش و جهد میکنند.
وی اظهار کرد: علما وظیفه دارند در مسیر اصلاح جامعه و اشاعه دین تلاش نموده و خود عامل به آنچه که آموختهاند باشند.
وی اذعان کرد: طلبهها قبل از اینکه شالوده فکری و جسمیشان شکل بگیرد باید در انجام واجبات دینی و سایر واجباتی که بنا به حرکت در این مسیر به عهده دارند ثابت قدم باشند.
مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خاطرنشان کرد: امروز امانت بزرگ هدایت مردم به گردن طلاب و روحانیون است پس باید به درستی در حفظ این امانت تلاش کنیم.
وی شناخت کامل از وظایف از سوی طلاب علوم دینی را ضروری خواند و گفت: کسب مهارتهای لازم برای فراگیری علوم دینی از نیازهای اساسی است که باید مورد توجه طلاب علوم دینی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: وقتی طلبهای میخواهد در امر تبلیغ گام بردارد باید مهارتهای لازم را در این حوزه کسب کند تا بتواند تاثیرگذاری لازم را داشته باشد.
مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور عنوان کرد: طلبههایی جوان ما باید لیستی از وظایفی که دارند را تهیه و سعی کنند که این وظایف را به نحو احسن انجام دهند و به نقطهای برسند که وظیفه بر زمین ماندهای، نداشته باشند.
وی افزود: تلاش در مسیر انجام وظایف و رسیدن به هدف از مباحث مهمی است که طلاب باید قبل از هر چیز آن را مورد توجه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: بروز بودن، درک درست از آنچه گذشتگان فرمودهاند و تحقیق و تفحص و کسب اطلاعات و معلومات جدید برای داشتن حرف نو از نکات مهمی است که طلاب علوم دینی باید مد نظر قرار گیرند.
وی با بیان اینکه جامعه ما نیاز به طلاب توانمند، متخصص، صاحب نظر، به روز به لحاظ معلومات علمی است، گفت: برکات حوزهها باید بیش از این باشد محصول حوزهها و حجرههای علوم دینی نباید انگشتشمار باشد.
وی تصریح کرد: طلاب علوم دینی علاوه بر دروس متداولی که در مدارس علوم دینی ارائه میشود باید خود را به علوم روز مجهز کند تا بتواند در راستای روشنگری و پاسخگویی به شبهاتی که در بین مردم به واسطه تبلیغات دشمنان ایجاد میشود پاسخ دهد.
وی نداشتن تعصب در دفاع از دین را ضروری دانست و گفت: فهم عمیق از دین و تقویت ذهن پرسشگری از نیازهای اساسی برای دفاع از دین است.
وی اضافه کرد: نبود درک کامل از دین یکی از دلایل اصلی بسیاری از مشکلاتی است که امروز در جوامع اسلامی وجود دارد.
وی افزود: ارتقای سطح معلومات برای افزایش توانایی در دفاع از دین از دیگر نکات مهمی است که طلاب علوم دینی باید مد نظر قرار دهند.
وی خودسازی در بین جامعه طلاب و روحانیون را ضروری دانست و گفت: باید ظرفیتها را در راستای خودسازی غنیمت بشماریم و در کنار آن از مسائل خانوادگی و اجتماعی غافل نشویم.
وی اضافه کرد: در کنار کسب علم، مسئولیت خانوادگی و اجتماعی از سوی طلاب نباید مورد بیتوجهی قرار گیرد.
وی از طلاب و روحانیون به عنوان منادیان فکری و الگوهای جامعه نام برد و گفت: نحوه برخورد و رفتار طلاب، ارتباط مستقیمی در ار گرایش و یا گسستن از دین اسلام دارد.
انتهای پیام/